Hoe DirectAdmin webhosting eenvoudiger maakt

Van enkele websites die je zelf onderhoud tot het beginnen van jouw eigen webhosting business. Direct admin neemt veelvoorkomende taken uit handen en biedt je een complete omgeving waarbinnen jij én jouw klanten zelf aan de slag kunnen.

De belangrijkste punten op een rij

De belangrijkste punten op een rij

De belangrijkste punten op een rij

Argo Managed Apps zijn jouw favoriete open source softwarepakketten, as-a-service geleverd. Je hebt dus geen omkijken naar het inrichten van servers, containers, beveiliging, monitoring en het updaten. Wij zorgen dat deze applicaties up-to-date zijn, optimaal presteren en afhankelijk van je keuze Highly Available zijn ingericht.

Na de aanvraag begint op de achtergrond al het werk: onze systemen bouwen jouw app, waarna jij login gegevens per e-mail ontvangt. Hoe deze logingegevens er uit zien verschilt per applicatie, maar je ontvangt in ieder geval nooit een plaintext wachtwoord in de mail.

Hier vindt je per categorie de applicaties die je bij ons kunt aanvragen.

Argo Managed Apps draaien per klant per app in een eigen (layer 2 gescheiden) netwerk op ons compute & storage platform dat gebaseerd is op de Libvirt/Qemu/KVM stack met Ceph Highly Available Storage in Nederlandse datacenters. Meer weten? Bekijk hier de beschrijving over de onderliggende infrastructuur.

In onze Knowledge Base vindt je hopelijk meer antwoorden op je vragen. Zo niet, kun je ons altijd bellen op +31853013041.

Direct bruikbare software as-a-service

Functionaliteiten voor power users

Console toegang

Foutje gemaakt? Via console toegang log in je snel weer in.

Automatische acties

Maak acties aan om met een bepaalde interval uitgevoerd te worden.

Eigen virtuele netwerken

Maak gescheiden interne netwerken en verbindt jouw virtuele machines naar eigen wens.

Maak eigen images en templates

Clone eenvoudig eigen schijven of machines en maak ze via templates beschikbaar voor anderen.

Uitgebreid VM beheer

Voeg naar eigen wens netwerkkaarten, schijven of start-up scripts toe.

Automatiseer met Ansible

Maak eenvoudig virtuele machines aan met Ansible dankzij de one_vm module.

De belangrijkste punten op een rij

DirectAdmin is een webhosting control panel dat vergelijkbare functionaliteit biedt als Plesk. Het is ontworpen om gebruikers een intuïtieve interface te bieden voor het beheren van webhostingaccounts en servers.

Met DirectAdmin kunnen gebruikers verschillende taken uitvoeren, zoals het maken en beheren van websites, het instellen van domeinen, het beheren van e-mailaccounts, het installeren van applicaties en het configureren van serverinstellingen. Het biedt ook functies zoals bestandsbeheer, FTP-toegang en databasebeheer.

DirectAdmin is vooral populair onder systeembeheerders en hostingproviders vanwege de eenvoudige en gestroomlijnde interface. Het is bekend om zijn snelheid, stabiliteit en efficiëntie. Het biedt ook uitgebreide documentatie en ondersteuning voor gebruikers, waardoor het gemakkelijk te leren en te gebruiken is.

Net als Plesk ondersteunt DirectAdmin zowel Windows als Linux als besturingssystemen en is het compatibel met verschillende webservertechnologieën, zoals Apache en Nginx.

Kortom, DirectAdmin is een webhosting control panel dat gebruikers in staat stelt om op een gebruiksvriendelijke manier hun webhostingaccounts en servers te beheren, vergelijkbaar met Plesk en andere control panels.