Linux Engineering

System, Network & Site Reliability Engineers met een passie voor open source techniek.

Mogelijkheden

Automatiseren van beheerprocessen middels gecentraliseerd configuratiebeheer, verhogen van betrouwbaarheid en schaalbaarheid middels cloudoplossingen en vereenvoudigen van beheer en portabiliteit dankzij containerisatie.

Een kleine greep uit de opdrachten waar onze engineers zich vol passie voor in zetten.

Onze engineers leveren de kennis en kunde om jouw IT omgeving te innoveren en daarmee kosteneffectiever, slagvaardiger, minder foutgevoelig en minder tijdrovend te maken.

Kennisgebieden

Onze engineers beschikken over zowel theorie als échte praktijkervaring. Al onze engineers zijn betrokken bij de levering van onze (cloud)Infrastructure Services en Managed IT Services waarbij zij voortdurend opgedane kennis in een realistische praktijkscenario brengen.

Inzet

Zowel spoedinzet bij acute (netwerk)problematiek als langdurige versterking en levering van kennis mogelijk. De tarieven schalen mee met de inzet en dalen naarmate meer uren per week worden afgenomen.

Aanvraag en projectplan

We maken graag kennis in een vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarbij wij extra aandacht besteden aan de uitdaging dat de organisatie ervaart en het doel dat het project beoogd te behalen.

Zo komen we samen tot het meest passende resultaat en het pad hier naartoe.

Na afloop van het oriëntatiegesprek ontvang je (over het algemeen binnen een week) een projectplan.

Het projectplan bevat onder andere het beoogde resultaat, de verwachtte kosten en planning, waarmee het een beknopt overzicht van het project dient te geven.

Na akkoord op het projectplan, starten we de uitvoering en krijg je toegang tot onze urenregistratie en (indien van toepassing) issue boards, waarbij de technische bouw van het project gevolgd kan worden.

Direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek en projectplan? Kies voor ‘Plan oriëntatiegesprek’. Meer informatie of liever direct met ons spreken? Wij staan tussen 09:00 en 17:00 voor je klaar op onze livechat (rechtsonder in beeld), per mail via [email protected] of telefonisch via +31 85 301 3041.

Direct naar een projectaanpak of meer informatie?

Openingstijden:

Kantoor: 08:00 – 17:00


Klantomgevingen

Log in op jouw eigen klantportaal. Bekijk facturen, contacteer ons middels livechat of vraag direct diensten aan.

Beheer in de cloudportaal al jouw gebruikers, virtuele servers, netwerken en datastores.