Linux & Network Workforce

System, Network & Site Reliability Engineers met een passie voor open source techniek. Voor projectmatige, incidentele en lange termijn inzet met meeschalende kosten.

Mogelijkheden

Tijdelijke inzet voor het meedraaien in projecten, het verminderen van de belasting op de huidige engineers/ IT medewerkers met een voortdurende onze engineers ontzorgen jouw organisatie.

Frisse, actuele blik voor nieuwe kansen

Onze engineers worden voortdurend voorzien van nieuwe scholing en doen praktijkervaring op met actuele open source technieken. Hierom springen zij niet enkel bij wanneer het nodig is, maar kijken ze voortdurend mee naar mogelijkheden tot verbeteren van de omgeving en het ontwerp.

Zo hebben zij altijd ten doel om kansen tot het verbeteren van de veiligheid, kwaliteit of het verminderen van de kosten en risico’s proactief op te pakken.

Transparant en doelgericht naar tevredenheid

De belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle samenwerking zijn naar ons inzien een wederzijds vertrouwen, succesvolle acceptatie van de gerealiseerde producten en bovenal: een goed gevoel.

Hierom leveren onze engineers een gedetailleerde urenrapportage, houden zij samen met een achtervang oog op de behoeftes en vragen wij tweewekelijks naar de tevredenheid vanuit jou, als opdrachtgever, over onze samenwerking.

Nooit alleen

Met het inhuren van een ARGO-ICT engineer heb je de kennis van een multidisciplinair open source IT bedrijf tot je beschikking.

Onze engineers sparren en bouwen met onze collega’s aan onze eigen infrastructuur (onderdeel van onze infrastructure services) en beheren het infrastructuur van onze klanten (vanuit de Managed Services).

Onze collega’s ondersteunen de engineers bij technische vraagstukken en voorzien in kwaliteitscontroles van het gerealiseerde werk.

 

Kennisgebieden

Onze engineers beschikken over zowel theorie als échte praktijkervaring. Al onze engineers zijn betrokken bij de levering van onze (cloud)Infrastructure Services en Managed IT Services waarbij zij voortdurend opgedane kennis in een realistisch praktijkscenario brengen.

Inzet

Zowel spoedinzet bij acute (netwerk)problematiek als langdurige versterking en levering van kennis mogelijk. De tarieven schalen mee met de inzet en dalen naarmate meer uren per week worden afgenomen.

Aanvraag

Onze engineering workforce staat zo bij jou op locatie. Kies voor ‘Plan oriëntatiegesprek’ en wij zorgen er samen voor dat je zo snel mogelijk een engineer tot je beschikking hebt om de behoeften voor te leggen. Liever gebeld worden door een van onze engineers? Kies voor ‘Plaats terugbelverzoek’ en wij nemen op het opgegeven moment contact met je op.

Liever bellen of mailen? Geen probleem. Voor al je vragen omtrent onze engineering workforce, de aanvraag, extra wensen en speciale ondersteuning, kun je ons per mail bereiken via [email protected] of telefonisch op +31 85 301 3041.

Hoe onze engineering workforce organisaties verder helpt

Openingstijden:

Kantoor: 08:00 – 17:00


Klantomgevingen

Log in op jouw eigen klantportaal. Bekijk facturen, contacteer ons middels livechat of vraag direct diensten aan.

Beheer in de cloudportaal al jouw gebruikers, virtuele servers, netwerken en datastores.