Dankjulliewel!

Voor het vertrouwen dat wij in 2020 hebben gekregen en de technieken die wij voor jullie hebben mogen inzetten.

Een korte terugblik

In 2020 hebben wij veruit de meeste van jullie leren kennen en dat tekent dit jaar: we zijn echt van start gegaan.

Wij hebben inmiddels vier OTAP omgevingen mogen opleveren, veertien websites mogen beheren en twee opdrachtgevers mogen voorzien in een nieuwe cloudomgeving en vernieuwingen bij hun on-premises datacenter oplossing.

Dit zijn uiteraard (nog) geen wereldcijfers, maar toont wel dat – wat wij inmiddels een jaar vol energie doen – groeipotentieel heeft. En daarvoor danken wij jullie: onze trouwe opdrachtgevers.

Die realisatie drijft ons om verder te gaan. Om nog betere diensten te verlenen en jou nog beter in staat te stellen je volledig te richten op jouw groei. Zonder omkijken naar de techniek.

Achter de schermen: veel vernieuwing

https://argo-ict.com/wp-content/uploads/2020/10/test.png

Nieuw apparatuur voor betere prestaties & beschikbaarheid

Om onze diensten verder te verbeteren is er op de achtergrond véél gebeurd. Zo zijn er in 2020 de nodige reizen naar het datacenter gemaakt en nodige oordoppen versleten om de herrie van de servers te beperken.

De servers waar onze diensten en applicaties allemaal op draaien zijn vernieuwd. Ze zijn uitgebreid in capaciteit en we hebben een nieuw netwerk gerealiseerd dat volledig fouttollerant is.

Deze veranderingen en verbeteringen samen zorgen niet alleen voor aanzienlijk betere prestaties, maar verhogen ook de beschikbaarheid voor de eindgebruiker.

(Links zie je ons rack in Rotterdam, van waaruit diensten primair worden geleverd.)

Ingebruikname van Hagepoortplein 5 als kantoorlocatie

Een moment waar we toch nog graag op terugblikken, is dat wij eindelijk een eerste kantoorlocatie in gebruik hebben mogen nemen.

Voorheen werkten wij vanuit onze thuiswerkplek. Overleg en communicatie vond vooral plaats via (video)bellen. Dit thuiswerken heeft heel lang goed gewerkt maar kende zijn beperkingen. Nadat we erachter kwamen dat het niet meer zo goed voor ons werkte zijn we op zoek gegaan naar een locatie om te gebruiken als kantoor.

In Juli kwam toen een locatie in Zutphen voorbij. De locatie beviel ons goed en we zijn er toen in Augustus ingetrokken.

Ondanks dat we door Corona weer vaker thuis hebben gewerkt merken we dat het kantoor toch een flinke boost heeft gegeven in plezier en productiviteit op de werkvloer.

We hopen dat we er in 2021 weer klanten en vrienden mogen ontvangen!

(De eerste afbeelding toont de werkplekken, de tweede de gang die leidt naar onze drie ruimtes.)

Gedeelde successen

Pas als onze opdrachtgevers slagen, slagen wij natuurlijk ook.

Daarom doet het ons veel genoegen om te mogen horen dat zowel SonKracht met dé applicatie voor inzicht in je energieverbruik en -besparing, als Trinn B.V. met het toekomstkeuzesysteem voor het middelbaar onderwijs, hun applicaties in gebruik nemen vanuit onze OTAP omgevingen.

Ook zijn we enorm dankbaar voor onze klanten van het eerste uur (nog voordat we over ons eigen infrastructuur beschikten) en welke nog steeds bij ons zijn. Hieronder valt Administratiekantoor Zutphen, die we hierbij graag bedanken voor de samenwerking, maar ook voor al hun administratieve kennis die wij hebben mogen benutten.

Alleen dankzij jullie komen wij samen verder

Een relatief jong bedrijf met vele, vooral grote, concurrenten positioneert zich meestal niet eenvoudig in de markt.

Maar dankzij jullie is er een begin. En daar zijn we trots op. Maar samen kunnen we nog verder komen. De kleinste acties kunnen hier al voor zorgen.

Dankjulliewel!

Wij willen hierbij dan ook iedereen bedanken, en wensen iedereen verantwoorde gezellige, maar bovenal gezonde feestdagen en jaarwisseling toe met een voorspoedig 2021!

Tom Bolk

Murat Castermans